W końcu się zdecydowałam i zrobiłam :) Muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczona. Zrobiłam z ceglasi i jest taka ciemnawa. Ze szlachetniaków byłaby ciekawsza z wyglądu. Zastanawiałam się nad jakimiś dodatkami, żeby trochę rozweselić i następnym razem dodam jakiejś papryki marynowanej, korniszona, albo np. groszku, kukurydzy, a może jajko gotowane ??? Smakowita jest jak dla mnie :) A sos zrobiłam z majonezu, musztardy, soli i pieprzu :)
(http://galeria.grzybiarze.eu/var/thumbs/users/Anna-Hreczka/2014/R%C3%B3%C5%BCne/grzybowa%20galaretka2.jpg?m=1406661700) (http://galeria.grzybiarze.eu/var/albums/users/Anna-Hreczka/2014/R%C3%B3%C5%BCne/grzybowa%20galaretka2.jpg?m=1406661699) (http://galeria.grzybiarze.eu/var/thumbs/users/Anna-Hreczka/2014/R%C3%B3%C5%BCne/grzybowa%20galaretka3.jpg?m=1406661711) (http://galeria.grzybiarze.eu/var/albums/users/Anna-Hreczka/2014/R%C3%B3%C5%BCne/grzybowa%20galaretka3.jpg?m=1406661711) (http://galeria.grzybiarze.eu/var/thumbs/users/Anna-Hreczka/2014/R%C3%B3%C5%BCne/grzybowa%20galaretka.jpg?m=1406661660) (http://galeria.grzybiarze.eu/var/albums/users/Anna-Hreczka/2014/R%C3%B3%C5%BCne/grzybowa%20galaretka.jpg?m=1406661660)