Który gatunek uważamy za najsmaczniejszy?
- borowik szlachetny
-
9 (22.5%)
- borowik ceglastopory
-
4 (10%)
- mleczaj rydz
-
5 (12.5%)
- podgrzybek brunatny
-
2 (5%)
- pieprznik jadalny (kurka)
-
5 (12.5%)
- gołąbek zielonawy
-
1 (2.5%)
- koźlarz czerwony
-
2 (5%)
- lejkowiec dęty
- 0 (0%)
- czubajka kania
-
3 (7.5%)
- gąska zielonka
-
2 (5%)
- gąsówka naga
-
1 (2.5%)
- żólciak siarkowy
-
1 (2.5%)
- boczniak ostrygowaty
- 0 (0%)
- opieńka (wszystkie gatunki)
-
3 (7.5%)
- łuszczak zmienny
-
2 (5%)
Głosów w sumie: 14